Utopia verandert in seksparadijs (nsfw)

Gooi wat drank de loods in en de inwoners van Utopia duiken vervolgens wel op elkaar. Na een optreden van Miss Montreal ontstond er vannacht een kleine orgie op de streams van de SBS6-reallifesoap.

Eerder dit jaar vonden Billy en Ruud elkaar dankzij de drank. Vannacht was het de beurt aan inwoners Vanessa en Joey én Jimmy en Laura. Laatstgenoemden hebben zichtbaar al een aantal weken behoefte aan een flinke beurt. Nadat Jimmy een glaasje te veel op had belandde hij op het bed van Laura, waarna hij haar letterlijk een handje hielp met zijn en haar behoeftes.

Terwijl inwoners Charlotte en Isabella al enige tijd pogingen doen richting Joey, weet Vanessa wel raad met de jonge ondernemer. Utopia's eigen huismoeder dook bij Joey in bed en begon hem te strelen. Niet veel later dook zij er letterlijk op en verwende hem in dronken toestand. Deze ontwikkelingen zorgden voor verwarde reacties op het Utopiaforum van FOK!.

Ook Billy en Ruud wisten elkaar weer te vinden. Zij lieten tot tweemaal toe het bed in de slaapkamer op en neer bewegen. Het advies van Patty Brard om elkaar met rust te laten is dan ook al snel weer opzijgeschoven.

Robin, de nieuwkomer die een visum bezit, nodigde donderdag een mannenblad uit voor een shoot in Utopia. Hiervoor heeft zij en medebewoners Charlotte en Billy wel interesse.

Meer Utopia-nieuws is te vinden op utopia.fok.nl, en scoor meteen ff een gratis account zodat je mee kunt kletsen.