Charlie Sheen gooit gezin huis uit

De ex van hun nieuwe lover is de meeste vrouwen een doorn in het oog. Dat is ook het geval bij Charlie Sheens verloofde en vierde toekomstige echtgenote, het ex-pornosterretje Brett Rossi. Vandaar dat zij de schandaalacteur overhaalde om zijn tweede ex-vrouw Denise Richards en hun gezamenlijke kinderen uit zijn huis te zetten.

Voor hen kocht Charlie in 2011 een villa aan de Mulholland Drive in Los Angeles. Zelf woonde hij met zijn nieuwe liefde een klein stukje verderop. De 48-jarige acteur van Two and a half men wil nu het huis verkopen en naar verluidt zijn er al gegadigden.

En of deze familie-chaos nog niet erg genoeg is, maakt hij het nog bonter. Sinds januari van dit jaar zou Sheen geen alimentatie meer betalen aan Richards. Tot dusver moest hij maandelijks 55.000 dollar dokken maar de best betaalde acteur van 2010 wil naar de rechter stappen om het bedrag omlaag te brengen. Volgens een van zijn vrienden is de reden gelegen in het feit dat Charlie zijn dochters nauwelijks mag zien, terwijl ze praktisch buren zijn.

Op Twitter beet Sheen al regelmatig van zich af over de kwestie. Vooral dat hij met kerstmis zijn kinderen niet mocht zien, kon hij niet verkroppen. En ook zijn derde ex-vrouw Brooke Mueller laat hem niet in de buurt van hun tweeling Bob en Max (5).

Zo twitterde Sheen bij een foto van een lege huiskamer met een eenzame kerstboom: "No kids on Xmas! can I unwrap the gifts this kangaroo sukk, pig circus court gave me now? thanks B&D enjoy my hate! c"

En ook de volgende raadselachtige tekst, voorzien van een afbeelding met een tafeltje met familiefoto's werd met de wereld gedeeld: "This is as close I get to my children on Xmas? Except CJ, her mom is an angel! B, D, and DCFS go phuk urse elves c"

Of Charlie Sheen door deze acties zijn kansen op een geregelde omgang met zijn kinderen vergroot, blijft voorlopig nog de vraag.