Kanye in therapie om razernij

Kanye West zal door een deal met justitie eventuele celstraf ontlopen door in therapie te gaan voor zijn woedeuitbarstingen. Dat schrijft Novum.

In plaats van veroordeeld te worden voor geweld tegen een paparazzo, die door West werd aangevlogen in juli op het vliegveld van Los Angeles, gaat Kanye dus naar de psycholoog.

Hoog tijd wellicht, maar de fotograaf vindt het akkoordje om verdere vervolging te voorkomen klassejustitie: "Als ik had gedaan wat hij heeft gedaan, zou ik gestraft worden." Hij hoopt dat West alsnog de gevangenis in moet.

Kanye gaat 24 keer naar sessies om te voorkomen dat hij veroordeeld werd voor het geweldsincident. Ook betaalt West de medische kosten van de fotograaf, alsook zijn proceskosten.

Novum meldt verder nog: "De paparazzo vertelde de rechter dat hij zich gebruikt voelde. West zou overgegaan zijn tot de aanval om aandacht te genereren voor zijn nieuwe album Yeezus en bijbehorende tournee. West, die zich opmaakt voor zijn huwelijk met Kim Kardashian, heeft het geregeld aan de stok met de vele paparazzi die zijn gezin volgen."