Vogel is nog niet bezig met vervolg Hartenstraat

Sanne Vogel denkt nog niet aan een vervolg op haar regiedebuut Hartenstraat. "Al weet ik dat dat wel gebruikelijk is als een film het goed doet", zegt de actrice woensdag in Spits. De romantische komedie draait vanaf donderdag in de bioscoop.

Vogel heeft wel al een idee voor het tweede deel van de film. "Wel hebben we op de set stiekem voor de grap gefantaseerd over een sequel over alleen maar homo's in het centrum van Amsterdam: de Berenstraat."

De 29-jarige actrice, die bezig is met de voorbereidingen van de remake van de Belgische film Brasserie Romantiek, vindt het ondanks de positieve reacties op Hartenstraat moeilijk om die te zien. "Ik kan op dit moment zelf alleen nog maar zien wat er allemaal niet klopt", legt ze uit.

Vogel is niet al te veel bezig met wat mensen vinden van de film, waar onder anderen Marwan Kenzari en Bracha van Doesburgh in spelen. "Ik weet uit ervaring dat er altijd mensen zijn, die het leuk vinden, en ook mensen die het niet leuk gaan vinden." De actrice hoopt dat ze wel driehonderdduizend kaartjes verkoopt. "Romantische komedie is best een populair genre."

Sanne Vogel werkt het best met goede vriendinnen (Foto: Novum)