'PSV bespreekt terugkeer Ritzmaier'

Met zijn sterke spel heeft Marcel Ritzmaier de technische staf van PSV overtuigd van zijn kwaliteiten. Dinsdag gaan beide partijen om tafel. Ritzmaier wordt momenteel door PSV gestald bij SC Cambuur, om ervaring op te doen op Eredivisie-niveau. In Friesland maakte de Oostenrijkse middenvelder een uitstekende indruk tijdens de 25 competitiewedstrijden die hij in actie kwam.

PSV is tevreden over de ontwikkeling van de 20-jarige middenvelder, en knoopt dinsdag een gesprek aan over zijn toekomst. Die lijkt in Eindhoven te liggen, daar de huidige nummer vijf van de Eredivisie over een optie beschikt waarmee Ritzmaiers contract met een jaar verlengd kan worden.

Volgens Voetbal International heeft de clubleiding van PSV echter een nieuw, meerjarig contract in gedachten. De technische staf zou Ritzmaier als een toekomstige basisspeler zien en hem graag voor de lange termijn aan de club binden.

Ritzmaier, die zich vier jaar geleden voor het eerst meldde bij PSV, heeft wel oren naar een terugkeer naar Eindhoven. Hij is evenwel niet bereid om zijn wedstrijden volgend seizoen uitsluitend voor het beloftenteam af te werken.