Milf (40) komt dag en nacht klaar

Heather McCuen heeft een bizarre aandoening. De 40-jarige moeder uit South Carolina is constant geil.

De vrouw lijdt namelijk aan Persistent Genital Arousal Disorder (PGAD). Deze afwijking, die pas drie jaar geleden werd ontdekt, zorgt ervoor dat degene met de aandoening de hele dag last heeft van oncontroleerbare orgasmes. Hoewel je niet geestelijk opgewonden hoeft te zijn, is je lichaam dat wel. De hele dag én nacht!

Bij McCuen begonnen de klachten tijdens haar zwangerschap. En blij is ze er niet mee. "De hele dag klaarkomen lijkt leuk", vertelt ze. "Voor mij voelt het echter als de hel."

De vrouw in kwestie moet constant masturberen om de boel onder controle te houden. Hoewel ze keurig getrouwd is, moet ze alleen slapen. En seks is helemaal niet aan de orde. "Vroeger hadden we geweldige seks. Maar als we het nu doen, kom ik dagen achtereen klaar."

Denk je nu 'een vrouw naar mijn hart' dan moet ik je nu teleurstellen. Het huishouden is aan haar niet besteed. De trillingen die vrijkomen bij wassen of poetsen zorgen er al voor dat McCuen hevig schokkend klaarkomt.

De Amerikaanse heeft al van alles geprobeerd om te genezen. Ze nam anti-depressiva, onderging elektroshocktherapie, heeft zich laten inspuiten met botox en heeft al tienduizend dollar uitgegeven. Tevergeefs.

Het werd zelfs zo erg, dat zij een eind aan haar leven wilde maken. "Ik zat bij de pakken neer en schreef afscheidsbrieven aan mijn gezin. Zelfmoord was de enige uitweg. Nu wil ik slechts mijn gewone leven terug!"