Geliefde Shakira verbiedt mannen in videoclips

Shakira mag geen mannelijke modellen meer gebruiken voor haar videoclips. De vriend van de 37-jarige zangeres, voetballer Gerard Piqué, heeft haar dat verboden. "Hij is erg bezitterig", verklaart Shakira in een interview met het Amerikaanse muziekblad Billboard.

"Hij heeft gedurende onze relatie meermaals benadrukt dat ik geen video's meer mag maken zoals ik dat vroeger deed", vertelt Shakira, die geregeld met mooie mannen te zien was in haar clips. "Er is geen discussie over mogelijk. En voor de goede orde, ik vind het prima. Ik vind het leuk dat hij beschermend is en mij dusdanig waardeert dat de enige andere persoon die aan mijn dijen mag komen Rihanna is."

Voor Can't Remember to Forget You, een duet met Rihanna en Shakira's nieuwste single, namen de dames een hete video op. In de clip zijn beide zangeressen schaars gekleed te zien en kronkelen ze samen in een bed. De video is zo pikant, dat Shakira toestemming vroeg aan Piqué. "Omdat ik geen clips meer mag maken met mannen, moet ik het met vrouwen doen", grapt Shakira.


Hopelijk mogen FOK!'ers nog wel naar de pikante Shakira kijken van Piqué (bron: Vevo)