Moslims vernielen verkiezingsposters in Den Haag

Democratie is westers en dus haram. Gelukkig zijn er enkele weldenkende moslimbroeders die hun verantwoordelijkheid niet ontlopen en hebben zij in Den Haag verschillende verkiezingsposters verwijderd. Het betreft hier onder andere posters van de schijn-islamitische politieke partijen als Partij van de Eenheid en Islam Democraten.

Democratie zou de wet van de mens stellen boven die van God. En dat kan natuurlijk niet. Mensen die het wèl snappen aangevuld met teruggekeerde broeders die de heilige jihad voerden in Syrië hebben met de zegening van Allah (swt) dit schadelijke en lasterlijke campagnemateriaal vernietigd. Ook hebben de aanhangers van de ware religie mensen met een andere mening met klem ontraden om posters op te hangen.

Alles wat in tegenspraak is met de Islam, is namelijk aanstootgevend voor de oprechte moslim. Stemmen is haram (eigenlijk is bijna alles haram) en rechtspraak moet worden overgelaten aan de sharia.

De Partij van de Eenheid heeft de boodschap helaas niet helemaal goed begrepen en is zo asociaal geweest de kaffir-wetsdienaars attent te maken op deze vorm van vrijheid van religie.