Schaarsgeklede vrouw op Marktplaats

'Jud' uit Teteringen heeft een opmerkelijke manier gevonden om haar bikini's te verkopen via Marktplaats. De rondborstige Brabantse trekt zelf de sexy kledingstukken aan en laat zich uitdagend op de foto zetten.

Zo verkoopt zij een hardroze bikini van Linda, in maat 36 tot 42. Niets bijzonders, tot je de foto's bekijkt. Waar een ieder slechts een kiekje neemt van de bikini op de eettafel, laat zij haar lichaam zien. Op een van de foto's toont ze haar kont. En op de foto van de voorkant, is duidelijk een camel toe zichtbaar.

In weer een andere advertentie verkoopt Jud een 'gele bikini met vlindertjes'. Op de bijgevoegde foto's is de blondine zelfs in vol ornaat te bewonderen. Zowel de voor- als de achterkant.

De mooiste advertentie is wellicht die van haar oranje bikini. "De bikini is ongevoerd dus best wel een beetje spannend, als deze nat wordt", zo prijst ze haar waar aan. "Misschien ook leuk bij een Hollandse avond of Nederlandse wedstrijd of zoiets", voegt ze eraan toe. Deze advertentie is nog gewaagder, want op bijgevoegde foto toont ze haar weelderige boezem:

Jud