Kesha rondt behandeling eetstoornis af

Kesha is weer thuis na haar maandenlange verblijf in een kliniek. De 27-jarige zangeres liet zich begin januari opnemen vanwege een eetstoornis. Donderdagnacht liet Kesha via Twitter weten ontslagen te zijn. "Ik ben blij dat ik weer terug ben."

"Ik voel me gezond en werk aan heel veel nieuwe muziek. Ik kan mijn fans niet genoeg bedanken voor hun liefde en steun", schreef de zangeres, die ook een foto van zichzelf in een vliegtuig deelde. "Het leven is mooi. Ik voel me gezegend met mijn fans."

Kesha liet zich begin januari opnemen in een kliniek in Chicago. De zangeres, bekend van hits als Tik Tok, Die Young en Crazy Kids, zou aanvankelijk dertig dagen worden behandeld. Waarom ze toch ruim twee maanden opgenomen is geweest, is onduidelijk.

Tijdens haar verblijf in de kliniek werd gefluisterd dat Kesha ook kampte met een alcoholverslaving. Dat verhaal werd echter ontkend door haar moeder Pebe Sebert. Daags nadat Kesha haar intrek in een kliniek nam, liet ook haar moeder zich opnemen. De 57-jarige Sebert, een singer-songwriter, kampte naar eigen zeggen met een posttraumatische stresstoornis.