Roy Donders stopt huispakparty's

Roy Donders stopt met zijn veelbesproken huispakkenparty's. De ontwerper en realityster kreeg het veel te druk met de party's en kreeg klachten van klanten over de kwaliteit van de huispakken*. "Eigenlijk ben ik slachtoffer geworden van m'n eigen succes", zei Donders vrijdag in RTL Boulevard.

"Al weken denk ik: ik moet iets bedenken, het kan niet meer zo", aldus Donders, die naar eigen zeggen drie keer in de week op pad ging voor een party in het land. "Gisteren was de laatste party. In de bus begonnen we allemaal te huilen, toen ik thuis was moest ik huilen en afgelopen nacht heb ik nog een paar uur liggen huilen. Ik vind het heel erg."

"Het werd te hectisch, te druk", vult de vader van Donders aan. "En als het allemaal niet lukt, roepen ze meteen: wat een arrogante kwal", aldus Roy's moeder. "En dat klopt helemaal niet, het is zo'n leuke jongen."

De 23-jarige Donders werd vorig jaar plotseling bekend door zijn realityshow Roy Donders: Stylist van het Zuiden. De tweede reeks komt in het voorjaar op televisie.

* Een huispak is een soort joggingspak met glitters.