[NBA] Indiana duwt Lakers verder in zorgen

Indiana Pacers heeft dinsdag in de NBA een zege geboekt op Los Angeles Lakers. In Indianapolis werd het 118-98 voor de thuisploeg. De Lakers, nummer laatst in het westen, leden zo hun 38e nederlaag van het seizoen. Indiana boekte de 43e zege en blijft aan kop van de Eastern Conference.

De Lakers begonnen verrassend goed aan de partij. In het begin van het derde kwart stond de ploeg uit Los Angeles maar één punt achter op Indiana. Paul George nam de Pacers echter bij de hand en leidde het team met tien punten naar een voorsprong van 21 punten aan het eind van het kwart. De Lakers, kampioen in 2009 en 2010, konden vervolgens het duel niet meer keren.

Toronto Raptors won uit bij Cleveland Cavaliers met 99-93. Het was de zesde overwinning in zeven duels voor de nummer drie van de Eastern Conference. DeMar Rozen scoorde 33 punten voor het Canadese team. De Cavaliers verloren hun derde wedstrijd op rij en staan tiende in de oostelijke ranglijst.