Bodyguard en chauffeur Justin Bieber gearresteerd

Wederom heeft een bodyguard van Justin Bieber het aan de stok gekregen met een paparazzo. De spierbundel en een chauffeur van het Canadese tieneridool werden dinsdagavond gearresteerd in de buurt van de Amerikaanse stad Atlanta.

De 32-jarige bodyguard greep in toen een fotograaf 'te dicht' bij Bieber kwam. Vervolgens volgden de bewaker en de 49-jarige chauffeur van de zanger de fotograaf naar een parkeerplaats. Daar zouden de twee de camera van de paparazzo af hebben gepakt.

Het duo werd in de kraag gevat toen ze op kwamen dagen bij een woning die Bieber in Atlanta huurt. De 19-jarige zanger was zelf niet betrokken bij het incident. De fotocamera werd teruggevonden.

Biebers bodyguards liggen vaker in de clinch met de paparazzi. De spierbundels die het tieneridool moeten beschermen worden geregeld in de boeien geslagen. Ook Bieber zelf is inmiddels meerdere malen gearresteerd. Maandag moet hij in Miami Beach voor de rechter verschijnen op verdenking van rijden onder invloed. Een week later wil een rechter in het Canadese Toronto tekst en uitleg over een mishandeling.