Diablo III krijgt extra preorderbonussen

De uitbreiding Diablo III: Reaper of Souls is bijna af, dus Blizzard heeft de testservers uitgezet, de accounts gereset en de fora op read-only gezet. De uitgever heeft daarnaast extra bonussen voor de preorder bedacht om de twijfelaars over de streep te trekken.

Als je Diablo III: Reaper of Souls preordert op battle.net of een key invult op of voor 31 maart dan krijg je de volgende bonusitems:

  • Wings of Valor: ingame vleugels van de Archangel of Valor op elke klasse die je speelt in Diablo III. Het is alleen uiterlijk vertoon, er zijn geen gameplaybonussen aan verbonden
  • Valla the Demon Hunter wordt beschikbaar in Heroes of the Storm : de aankomende gratis MOBA van Blizzard met bekende personages uit hun eerdere spellen.

Je krijgt de Wings of Valor vanaf 20 maart ingame, maar Valla the Demon Hunter zal logischerwijs pas beschikbaar komen als Heroes of the Storm uit is gekomen. Daarvan is nog geen releasedatum van bekendgemaakt.

Diablo III: Reaper of Souls komt 25 maart op pc en Mac uit. De PlayStation 4-versie is aangekondigd, maar zonder een releasedatum.

Bonussen