[Six Nations] Engeland verslaat Ierland

De spanning is teug in het zeslandentoernooi. Door de zege van Engeland op Ierland hebben vier teams vier punten na drie speelronden. In het Twickenhamstadion werd het 13-10 voor Engeland.

Bij rust stond het 3-0 voor Engeland na een benutte penalty van Owen Farrell. Rob Kearney maakte vlak na rust een try voor de Ieren. Het was Jonathan Sexton die de conversie benutte en daarna een penalty. Farrell verkleinde de achterstand door eem strafschop te benutten. Danny Care scoorde in de 56e minuut een try voor de Engelsen en met de benutte conversie van Farrell was het genoeg om een voorsprong van drie punten te pakken. Na die conversie werd er niet meer gescoord.

Over twee weken gaat het toernooi verder. Ierland speelt tegen Italië, Schotland krijgt Frankrijk op bezoek en Wales moet naar Engeland.