Vriendin Thomas Berge altijd te laat door baby

Myrthe Mylius heeft sinds de geboorte van haar zoon Jack de grootste moeite om op tijd op een afspraak te verschijnen. "Alles duurt langer met een kind, daar moest ik wel even aan wennen", zegt de vriendin van zanger Thomas Berge bij de Negenmaandenbeurs voor de camera van Novum Nieuws. "Ik ben tegenwoordig altijd te laat."

Berge vindt het vooral lastig om zijn artiestenbestaan te combineren met het vaderschap. "Wat ik moeilijk vind, is dat ik vaak weg ben", vertelt de 24-jarige zanger, die volgende week een nieuw album uitbrengt. "Ik probeer Jack wel 's morgens wakker te maken en hem 's avonds in bed te leggen. Voor dat soort dingen ga ik wel even terug naar huis vanuit de studio."

Hoewel Mylius en Berge graag een groot gezin willen, hebben ze hun handen voorlopig vol aan Jack, die in juni werd geboren. "Ik wil het liefst een tafel vol kinderen, maar alles op z'n tijd", aldus Mylius. "Als je alles heel snel doet, maak je jezelf gek. Ik geniet nu volle bak van deze hier en dat is eventjes genoeg."