Vrouw blijkt satanische massamoordenaar

Een Amerikaanse vrouw wordt in de Verenigde Staten samen met haar man aangeklaagd voor de moord op een man die zij via de advertentiewebsite Craigslist had ontmoet. De zaak kreeg een vreemde wending toen de 19-jarige vrouw zei nog zeker 22 andere mensen te hebben vermoord. Dat vertelde zij in een interview met de krant The Daily Item.

De vrouw zou de moorden de afgelopen zes jaar in vier Amerikaanse staten hebben gepleegd. Ze zegt de slachtpartijen te hebben uitgevoerd met een satanische sekte, waarvan ze op haar dertiende lid werd. "Het maakt me niet uit of mensen me geloven", zei Miranda Barbour. "Ik moet dit gewoon kwijt."

Hoofd van politie in Sunbury Steve Mazzeo zei dat onderzoekers contact hebben gelegd met de FBI en politieafdelingen in andere Amerikaanse staten. Aanklagers eisen de doodstraf tegen Barbour en haar 22-jarige echtgenoot. Barbour had haar slachtoffer ontmoet via Craigslist nadat ze hem haar gezelschap tegen betaling had aangeboden. Ze wil in de gevangenis blijven en zegt dat ze opnieuw zou gaan moorden als ze zou worden vrijgelaten.