Charlie Sheen trouwt pornstar

Charlie Sheen is zaterdag op zijn knieën gegaan voor zijn vriendin Brett Rossi. De acteur zou zijn geliefde, een voormalig pornoster, in een privévliegtuig op weg naar Hawaï ten huwelijk hebben gevraagd. Entertainmentwebsite TMZ spotte het stel op Hawaï, waar Rossi haar verlovingsring showde.

Vorige maand ging het gerucht dat Sheen en Rossi in het geniep getrouwd waren nadat Sheen op Twitter grapte over een huwelijk. De 48-jarige acteur ontkende niet veel later dat hij voor de vierde keer was getrouwd. Hoewel verdere details van de verloving ontbreken, beweren bekenden van Sheen dat hij dit keer wel serieus is.

Sheen trouwde in 1995 met model Donna Peele. Dat huwelijk strandde al na een jaar. In 2002 beloofde de acteur eeuwige trouw aan Denise Richards. Zij vroeg twee jaar na de bruiloft een scheiding aan, terwijl ze in verwachting was van hun tweede dochter. Brooke Mueller was van 2008 tot 2011 met Sheen getrouwd, het stel kreeg een tweeling. Uit zijn relatie met zijn jeugdliefde Paula Profit heeft Sheen nog een dochter.