Chef'Special bovenaan albumlijst

Chef'Special komt deze week met zijn nieuwe plaat vanuit het niets binnen op de hoogste positie van de Album Top 100. Passing Through, dat vorige week uitkwam, is de eerste plaat van de Haarlemse band die de top van de hitlijst bereikt.

Op Passing Through staat de single In Your Arms, die deze week op nummer 39 van de Single Top 100 staat. One For the Mrs., de debuutplaat van Chef'Special uit 2011, schopte het in de Album Top 100 nooit verder dan de 25e plek.

Chef'Special stoot Within Temptation van de koppositie van de albumlijst. De symfonische metalband kwam vorige week vanuit het niets op één binnen met zijn nieuwe schijf Hydra. Within Temptation staat deze week op de tweede plek. Racine Carrée van de Belg Stromae maakt de top drie compleet.

De top drie van de Single Top 100 verandert nauwelijks. All of Me van John Legend voert de hitlijst net als vorige week aan. Pharrell Williams en Katy Perry doen aan stuivertje wissel. Williams' Happy staat deze week op de derde plek, Perry's duet met Juicy J stijgt een plek naar de tweede positie.