Gratis PS+ door foutje Sony

Het is een gamer gelukt om een gratis PS+-abonnement te krijgen tot het jaar 2035 via een veertiendaags gratis proefperiode van Sony. Sony zelf heeft nog niet gereageerd op de bug in hun aanbieding.

De gamer had nog geen PS+ en zag in de PS Store een aanbieding dat je de service gratis kon gebruiken voor veertien dagen. De gamer zag dit wel zitten en vulde zijn creditcard gegevens in zodat hij daarna gewoon 'betaald' PS+ kon blijven gebruiken. Maar bij het invoeren van zijn gegevens kreeg de gamer een melding met de vraag of hij zijn abonnement met nogmaals veertien dagen wilde vernieuwen. 

De gamer hoefde alleen maar op X te drukken om te accepteren en het aanbod nogmaals te krijgen. Toen de gamer een abonnement had tot 2033 vond hij het wel genoeg maar toen hij de volgende dag ging kijken of het probleempje was opgelost heeft hij probleemloos er nog twee jaar bij op kunnen tellen. De gamer geeft aan dat de honderden bevestigingsmailtjes van Sony allemaal aangeven dat dit grapje hem helemaal niks kost.