[PL] WBA knokt zich in slotfase naast Chelsea

Lijstaanvoerder Chelsea heeft dinsdag averij opgelopen in de Premier League. De Londenaren kwamen niet verder dan 1-1 bij West Bromwich Albion. Invaller Victor Anichebe redde drie minuten voor tijd een punt voor de thuisploeg. Via Branislav Ivanovic was Chelsea in de blessuretijd van de eerste helft op voorsprong gekomen.

Chelsea blijft wel koploper, maar kan woensdag gepasseerd worden door Arsenal. De ploeg van coach Arsène Wenger moet dan thuis wel winnen van Manchester United.

Norwich City bleef voor de vierde wedstrijd op rij zonder overwinning. Met Leroy Fer in de basis en Ricky van Wolfswinkel als invaller werd met 2-0 verloren bij West Ham United. James Collins opende zes minuten voor tijd de score. Diep in blessuretijd verdubbelde Mohamed Diamé de marge.

Met de teruggekeerde Ron Vlaar speelde Aston Villa doelpuntloos gelijk bij Cardiff City. Ook Leandro Bacuna had een basisplaats. Southampton zegevierde met 1-0 over Hull City. Jos Hooiveld bleef in Wales de gehele wedstrijd op de reservebank.