$90K voor iPhone met Flappy Bird

Zoals wij zaterdagavond al berichtten, is Flappy Bird sinds gisteren niet meer te downloaden. Maar niet getreurd: via eBay kun je nu een gebruikte iPhone kopen waarop de populaire game al is geïnstalleerd. Het kost dan wel een hele hoop centen, maar dan heb je ook wat.

Zaterdagavond kondigde Dong Nguyen aan de stekker uit zijn geesteskindje te halen. De Vietnamees was alle aandacht beu. Ondanks dat hij met het kutspel dagelijks een halve ton binnenharkte, gaat hij toch liever weer loempiavouwen.

Nieuwe gamers kunnen het spel dus niet meer downloaden. Liefhebbers die de app al eerder hebben geïnstalleerd, kunnen echter nog altijd gewoon gebruikmaken van de game. Een handige gast uit Florida heeft besloten munt te slaan uit dit feit en heeft zijn iPhone 5 op eBay gezet. Compleet met Flappy Bird.

Het loopt dan ook storm qua bieders. De minimale prijs van 750 dollar was weldra overboden. Een uur later was de smartphone al 7.000 dollar waard. En nu, met iets minder dan dertien uur te gaan, staat de stand al op 90.000 Amerikaanse dollar.

Als je deze iPhone wil hebben, moet je een flinke zak geld meebrengen. Ook zul je een vliegreisje naar Lake Worth moeten maken. De beste man verstuurt hem namelijk niet naar Nederland.

iPhone 5 met Flappy BirdDe bewuste advertentie (klikken voor een grotere versie)