Vrouw doet elke nacht 5 kabouters

Freddy Ndyeni uit Tembisa is woedend op een vijftal tuinkabouters. Volgens de Zimbabwenees wordt zijn vrouw iedere nacht door het kwintet genomen. Dit meldt de gezaghebbende nieuwssite The Zim Diaspora vandaag.

Het begon allemaal in 2011, toen de beste man met zijn vrouw op bezoek ging bij een profeet. De geestelijke moest het stel afhelpen van hun huwelijksproblemen. "Mijn vrouw kreeg twee touwtjes, een rode en een witte", vertelt Ndyeni. "Deze moest ze om haar middel binden. Sindsdien is zij verliefd op de profeet."

En nu beleeft de vrouw in kwestie iedere nacht een gangbang met vijf tuinkabouters. Iedere nacht staan zij in de rij om vrouwlief om beurten snoeihard te nemen. Met hun geslachtsorgaan zo groot als een ezel.

Volgens Ndyeni zijn de kabouters klein en dik en hebben ze een behaarde huid. Iedere nacht droomt de arme drommel weer hoe hij aan het knokken is met de dwergen.

Volgens zijn vrouw is Ndyeni bezeten door demonen. "Zoiets is slecht voor je huwelijk." Nu zij ook nog eens ontieglijk stinkt, zijn ze ieder in een ander dorp gaan wonen. Desondanks zijn ze nog wel getrouwd.