Bedrogen man neemt keihard wraak

Les een: fuck nooit met een Chinees. Een man uit het Chinese Banqiao heeft namelijk snoeihard zijn gram gehaald nadat hij door zijn vrouw was bedrogen. Hij slachtte vrijdag namelijk niet alleen een van haar minnaars af, maar ook de helft van hun familie.

Toen Shao Zongqi lucht kreeg van de buitenechtelijke relaties van zijn echtgenote, bedacht de beste man zich geen moment. De 38-jarige Chinees pakte zijn geweer en ging op weg.

Als eerste schoot hij minnaar een van zijn vrouw, Shao Zongping, naar de eeuwige jachtvelden. Vervolgens slachtte hij vrouw Zongping en hun twee zonen af. Hierna toog hij naar het huis van schuinsmarcheerder twee, Shao Zonghua.

Shao Zonghua en zijn zoon werden neergeschoten, maar overleefden de aanslag. Zijn vrouw en papalief hebben echter wel het loodje gelegd. Hierna dumpte hij het vuurwapen met veertig kogels bij een tempel.

Zongqi zette het op een lopen, maar is uiteindelijk gisteravond in de kraag gevat. De beste man kan een zware straf tegemoetzien voor zijn Charles Bronson-actie.