South Park: The Stick of Truth pre-order bonus

South Park: The Stick of Truth is vanaf vandaag beschikbaar als pre-order op Steam. Dit is op zich geen nieuws, aangezien je het spel al langere tijd bij meerdere winkels kunt reserveren. Steam is echter wel de eerste aanbieder in de Benelux die een pre-order bonus aanbiedt.

Na vele vertragingen lijkt het nu toch echt te gaan gebeuren, South Park: The Stick of Truth zal op 6 maart 2014 speelbaar zijn!

“Het verhaal van South Park: The Stick of Truth komt volledig uit de breinen van bedenkers Matt Stone en Trey Parker. De kinderen van South Park zijn verwikkeld in een Live Action Roleplaying-spel. Aan de ene kant heb je de elven onder leiding van Stan en Kyle. Zij nemen het op tegen de mensen onder leiding van de Grand Wizard Eric Cartman. Als speler speel je de nieuwe jongen in de stad en omdat je niet beter weet kies je de kant van Cartman. Samen ga je op jacht naar de legendarische stick of truth die in handen is van de elven.” zo legt onze collega StefanW uit in de preview die hij schreef na zijn ervaring met het spel op de E3 vorig jaar.

“Ik kan me niet indenken dat een spel als dit geen gigantisch succes gaat worden. Nu ben ik zelf al jaren fan van de serie, maar tijdens de demonstratie die ik op de E3 heb mogen zien heb ik letterlijk van het begin tot het eind hardop zitten lachen en met mij de hele zaal. Het is geen hoogstaande game, maar staat wel zo stijf van deSouth Park-humor dat het zo maar zou kunnen dat je tijdens het spelen een paar keer van onderbroek moet wisselen. South Park: The Stick of Truth is geen must-have voor gamers, het is meer dan dat. Het zou bij wet verplicht moeten worden om dit spel te spelen, want lachen is immers gezond.”

Wanneer je een South Park: The Stick of Truth pre-order plaatst op Steam, krijg je 'The ultimate fellowship content pack' er bij, wat inhoud dat je 4 nieuwe kostuums krijgt die je kunt gebruiken in het spel:

- Necromancer Sorcerer: Richt bonus vuur schade aan.
- Ranger Elf: Richt bonus wapen schade aan.
- Rogue Assassin: Verzamel bonus goud.
- Holy Defender: Krijg bonus verdediging.

Dit is dezelfde digitale bonus die je krijgt bij de 'Grand Wizard Edition' van het spel.

South Park Grand Wizard Edition
South Park Grand Wizard Edition