FOK! wat een weer... Perioden met zon

De wekkers zijn weer afgegaan en we mogen (bijna) allemaal weer aan de bak. De minima liggen vaak nu nog rond het vriespunt dus het kan her en der toch nog glad zijn. Overdag ligt het kwik ruim boven 0 en nog steeds is er geen enkele aanwijzing dat er op termijn winter aankomt.

Het weerbeeld is echter zo slecht nog niet. Een groot deel van het land heeft vandaag flink wat zon en met een graad of 6 is het zeker niet koud. In het oosten van het land komt er in de loop van de dag wel meer bewolking vanuit Duitsland binnen. Dit is dan dezelfde storing die afgelopen zaterdag voor de regen zorgde. Inmiddels is dit systeem door alle hogedruk in onze omgeving wel ernstig verzwakt, dus op een enkel spatje na, blijft het wel overwegend droog. De wind kiest tijdelijk voor het oosten en is meestal matig van kracht.

Ook morgen is het vrij zonnig, maar vanaf woensdag nemen de regenkansen weer toe. Het blijft daarbij aanhoudend zacht, maar die superhoge temperaturen van +10 graden lijken er dan toch niet in te zitten. Het blijft rond de 7 of 8 graden.

 Nederland

Ik zou graag zien waar jij vandaag uithangt en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's plaats ik bij het weerbericht van de dag erop.

 

 

 Mw!
Nog twee fraaie plaatjes van Kuikenbiefstuk vanuit Utrecht. Heerlijk in het zonnetje.

Park2U
Hier lijkt het al op lente!