LaBeouf toch niet met pensioen

Shia LaBeouf is toch niet van plan te stoppen met werken. De acteur zei begin deze maand nog zich terug te trekken uit de publiciteit, maar komt daar nu op terug. LaBeouf heeft een rol bemachtigd in de film Rock the Kasbah, schrijft het Amerikaanse entertainmenttijdschrift The Hollywood Reporter.

De opnames van de film beginnen in juni. Ook Bill Murray, Bruce Willis, Kate Hudson en Zooey Deschanel hebben een rol in Rock the Kasbah. De film wordt geregisseerd door Barry Levinson, die eerder verantwoordelijk was voor films als Rain Man, Sleepers en Wag the Dog.

De 27-jarige LaBeouf besloot zich terug te trekken nadat hij in december in opspraak was gekomen omdat hij werd beschuldigd van plagiaat. De acteur zou stukken uit zijn korte film Howardcantour.com hebben gestolen van de strip Justin M. Damiano, uit 2007.

LaBeouf bood vervolgens zijn excuses aan, maar ook de zinnen die hij gebruikte om zijn spijt te betuigen waren gestolen. Zo gebruikte hij deels een tekst die Yahoo! in het verleden gebruikte en citeerde hij rapper Gucci Mane. De acteur bood ook zijn excuses aan door een vliegtuig zijn spijtbetuiging in de lucht te laten schrijven. LaBeouf kwam twee weken geleden ook al in het nieuws nadat hij tijdens een ruzie kopstoten had uitgedeeld.


Shia LaBeouf toch niet met pensioen (Foto: Novum)