Live amateurporno via PlayStation 4

Sony is flink onder vuur komen te liggen. Een geil stel heeft namelijk twintig minuten voor de webcam van een PlayStation 4 liggen wippen. De beelden hebben ze gratis via het nieuwe Playroom-netwerk verspreid.

Tristan Holtby-Smith uit Poole zette maandagochtend nietsvermoedend zijn nieuwe spelcomputer aan. De Engelsman keek zoals gewoonlijk bij de populaire streaming video's van Playroom. En ineens zag hij daar hoe een Rus zijn vrouwtje alle hoeken van de kamer liet zien.

"Als ik geen zak te doen heb, ga ik altijd even naar de Playroom", vertelt de 34-jarige manager. "Normaal is dat altijd wel leuk. Maar ditmaal was ik geschokt. Playroom is bedoeld voor kinderen, maar dit was geen kinderspel."

"Een gast en zijn vriendin, van wie ik vermoed dat ze Russich zijn, waren naakt", vervolgt de beste man zijn klaagverhaal. "Ze gingen als konijnen tekeer. Meer dan duizend mensen zagen hoe het stel aan het neuken was, en lang niet iedereen was volwassen. Het schouwspel heeft zeker twintig minuten geduurd."

The Playroom is een game die gratis met elke PS4 wordt meegeleverd. Hiermee kunnen gebruikers hun beelden delen met andere gebruikers. Als je eenmaal een profiel hebt aangemaakt, hoef je je leeftijd niet meer te verifiëren. Sony past dan ook geen censuur toe.

Het bewuste Russische stel gaat op Playroom schuil onder de nickname g12051992. Tijdens de lange vrijpartij kregen ze zeker honderdvijftig reacties van meer dan duizend toeschouwers. Eind vorig jaar nog werd een gebruiker van de game geblokkeerd toen hij de tieten van zijn vrouw liet zien aan duizenden gebruikers.