Kelly nog steeds zwakbegaafd

Kelly is nog steeds niet al te snugger. Deze conclusie kan worden getrokken uit BNN's IQ-test van vanavond.

Deze editie van het jaarlijkse testfeestje stond in het teken van 'revenge'. Oud-deelnemers werden in staat gesteld hun oude score te verbeteren. Dat is in het geval van Kelly wel gelukt.

De omgebouwde Kelly, die enkele jaren geleden nog een IQ van 77 scoorde, heeft nu een IQ van maar liefst 79 gescoord! Twee puntjes erbij, hoewel ieder IQ tussen de 70 en 79 staat voor 'zwakbegaafd'.

Winnaar onder de BN'ers is Prem Radhakishun. Met een score van 116 scoort hij nu drie punten minder dan de vorige keer. Pornoster Bobbi Eden is met een IQ van 101 een ideale middenmoter.

Het allerbeste scoorden de studenten. Niet alleen scoorden zij gemiddeld een IQ van 116, ook de twee winnaars zijn student. Het duo, een jongen en een meisje, hebben maar liefst 137 punten gescoord.

Het domst zijn de vuilnismannen. Met een gemiddeld IQ van 102 slaan zij echter nog steeds geen pleefiguur. Verder is bewezen dat bierdrinkers veel intelligenter zijn dan wijndrinkers en hoeft uw schrijver zich met een IQ van 132 niet te schamen. Dit valt namelijk onder de categorie 'hoogbegaafd'.