Amazon lekt Imperial Edition van Elder Scrolls Online

Amazon heeft de collector's edition van The Elder Scrolls Online gelekt. Hoewel vrijwel alle games tegenwoordig een speciale editie krijgen, was van The Elder Scrolls nog niet bekend wat deze collector's edition zou inhouden.

Het plaatje met de totale inhoud van de Imperial Edition kwam per ongeluk kort online, maar uiteraard is er altijd iemand met vlugge vingers die het plaatje weet te kopiëren. Als je deze Imperial Edition koopt krijg je, naast de game zelf natuurlijk, een speciale collector's edition-doos en steelbookverpakking. Verder bevat het een geprinte kaart van Tamriel, een 'Emperor's Guide to Tamriel' van maar liefst 224 pagina's en een beeldje van Daedric prins Molag Bal van ongeveer 30 centimeter hoog.

Het is haast niet meer weg te denken uit de hedendaage game-industrie en ook The Elder Scrolls Online biedt exclusieve ingame content aan voor eigenaren van deze collector's edition: namelijk de mogelijkheid om in elke alliantie als Imperial te kunnen spelen, een wit knol, een mudcrab als 'vanity pet' en Rings of Mara.

The Elder Scrolls Online komt 4 april uit voor pc en Mac. In juni worden de PlayStation 4- en Xbox One-versies verwacht. Overigens is het niet duidelijk of deze speciale editie alleen uitkomt voor PlayStation 4, aangezien dat logo bij de omschrijving vermeld is, of dat ook andere platforms een dergelijke uitgave krijgen.

Elder Scrolls Online Imperial Edition