'Bieber stopt met zingen en start met tattoos'

Justin Bieber heeft het even helemaal gehad met muziek maken. Het 19-jarige tieneridool, dat vorige week werd opgepakt in Miami Beach en onder meer wordt verdacht van rijden onder invloed, zou het liefst een tattooshop openen met zijn vader Jeremy. Dat zou Bieber tegen zijn manager Scooter Braun hebben gezegd.

De zanger vloog enkele dagen geleden naar Panama en sprak daar met onder anderen Braun en Usher over de gebeurtenissen van afgelopen tijd. "Justin heeft Braun en Usher verteld dat hij een break wil van zingen en toeren", zegt een ingewijde tegen het Amerikaanse entertainmentblad Radar Online. "Hij klaagde dat hij afgelopen jaar bijna alleen maar onderweg was en nauwelijks tijd heeft gehad om bij te komen."

Volgens de bron heeft Bieber geen zin om elke paar dagen wakker te worden in een andere stad. "Op korte termijn wil hij een tattooshop openen met zijn vader, daar hebben ze het al heel lang over. Het moet anders worden dan alle andere shops die er al zijn."

Ondertussen vertellen bronnen aan entertainmentsite TMZ dat Bieber zijn huis in Calabasas, een plaats in Californië, kwijt wil. De zanger kwam eerder onder vuur te liggen omdat hij het huis van zijn buurman met eieren zou hebben bekogeld.

Dinsdag werd bekend dat op 14 februari een zitting plaatsvindt rond het incident in Miami Beach. Of Bieber daarbij aanwezig moet zijn, is nog niet bekend.