Usher gaat Justin Bieber achterna

Usher is naar Panama gevlogen voor een onderonsje met Justin Bieber. De r&b-zanger, die het Canadese tieneridool vijf jaar geleden ontdekte, is door verschillende Amerikaanse entertainmentmedia gespot in het Centraal-Amerikaanse land. Bieber arriveerde vorige week in Panama nadat hij in Miami Beach was gearresteerd.

Volgens entertainmentwebsite TMZ is niet alleen de 35-jarige Usher naar Panama gevlogen voor Bieber. Ook Scooter Brown, de manager van het 19-jarige tieneridool, en een jeugdvriend van Bieber zouden bij de zanger zijn. Volgens TMZ gaat het hoogstwaarschijnlijk om een interventie, geruchten dat Bieber verslaafd is aan verschillende verdovende middelen doen al langer de ronde.

People stelt dat het helemaal niet duidelijk is of Usher naar Panama is gevlogen om Bieber bij te staan 'in moeilijke tijden'. Het Amerikaanse tijdschrift stelt dat Usher mogelijk gewoon op vakantie is met zijn protegé.

Bieber werd woensdagnacht gearresteerd in Miami Beach na een illegale straatrace. De zanger zat onder invloed achter het stuur, hij had alcohol gedronken, wiet gerookt en medicijnen geslikt. Na het betalen van een borgsom van 2500 euro was Bieber weer vrij om te gaan en staan waar hij wil.

Inmiddels wordt gefluisterd dat de politie van Miami Beach de omstandigheden rondom Biebers arrestatie heeft overdreven. Zo zou het tieneridool helemaal niet te hard hebben gereden en veel minder hebben gedronken dan aanvankelijk werd beweerd.