Kim en Kanye gaan trouwen in Parijs

Kim Kardashian en Kanye West willen trouwen in Parijs, maar niet in Versailles. Dat onthulde de 33-jarige realityster volgens Amerikaanse media in de talkshow van Jimmy Kimmel. De bruiloft van Kim en Kanye moet komende zomer plaatsvinden.

"Het is een tweede thuis voor ons. We zijn er vaak en hebben er een appartement", vertelde Kim over de Franse hoofdstad. "Hopelijk trouwen we daar." Geruchten dat Kim en Kanye een enorme bruiloft in Versailles willen, sprak de realityster tegen. "Iedereen dacht dat we Versailles zagen als trouwlocatie, maar we kregen gewoon een rondleiding."

Wanneer Kim voor het altaar staat, wil ze niet onthullen. "De exacte locatie of trouwdatum vertel ik niet, maar ik denk dat het overduidelijk is dat we in Parijs trouwen."

Voor Kardashian wordt het de derde keer. In 2000 trouwde ze met producer Damon Thomas en in 2011 stapte ze in het huwelijksbootje met basketballer Kris Humphries.

In beide eerdere huwelijken hield Kim haar meisjesnaam. Daar komt verandering in nu ze met Kanye trouwt. "Ja, ik neem zijn naam aan. Waarschijnlijk word ik Kim Kardashian West. Dat klinkt wel aardig." Eerder zou een woedende Kanye tijdens een ruzie nog hebben geëist dat Kardashian enkel zijn naam draagt. Dat wordt dus nog spannend.