Kleuterjuf (23) weg om sexy foto's

Een kleuterschool in Fitchburg, gelegen in de Amerikaanse staat Massachusetts, heeft ene Kaitlin Pearson voor onbepaalde tijd geschorst. De 23-jarige kleuterjuf klust namelijk bij als erotisch fotomodel.

Een anonieme zeiksnor stuurde afgelopen vrijdag foto's van het lekkere blondje naar de South Street Elementary School in Fitchburg. Ook stuurde de zuurpruim de bewuste kiekjes naar de plaatselijke sufferd met als bijschrift: "Kunt u geloven dat deze meid is ingehuurd om te werken met moeilijklerende kinderen?"

Pearson, gezegend met een volle cup D, is sinds november werkzaam als fulltime klassenassistent op een school voor speciaal basisonderwijs. Daarnaast heeft ze al meerdere malen schaarsgekleed geposeerd voor erotische fotoshoots, waaronder ModelsMania magazine.

De verantwoordelijke ambtenaar van de gemeente Fitchburg is sinds gisteren met een onderzoek bezig of de bijbaan van de blondine van invloed is op haar werkzaamheden met kinderen. Hangende het onderzoek is de bloedmooie kleuterjuf geschorst.

Gelukkig krijgt de jongedame wel gewoon doorbetaald. Pearson heeft laten weten helaas niet te mogen reageren op de kwestie.

Waren er maar meer van zulke juffen!
Meer foto's vind je hier