[KNVB beker] Uitslag PEC Zwolle - JVC Cuijk

Vanavond werd de tweede wedstrijd in de kwartfinales van de KNVB-beker gespeeld. In het IJsseldelta Stadion in Zwolle speelde PEC Zwolle tegen de topklasser JVC Cuijk.

PEC Zwolle begon voortvarend aan de wedstrijd en kwam al na drie minuten op een 1-0 voorsprong. Na bijna een kwartier spelen kregen de bezoekers uit Cuijk hun eerste kans, maar Ben-Ahmed schoot van afstand naast. Vlak daarna was het Van der Werff die de score verdubbelde. Drie minuten later ging de bal via Thomas, de paal en doelman Van Gerwen voor de derde keer uit een vrije trap in het doel.

Na een half uur spelen maakte Zwolle bijna de 4-0, maar de vrije trap van Van der Werff werd gestopt door van Gerwen. Na een kwartier voetballen in de tweede helft werd een schot van nieuweling Mahmudov van richting veranderd en kwam de bal in het doel terecht, 4-0. Tien minuten later maakte de ploeg van trainer Hansie Hansie de eerste tegengoal van de avond, uit een vrije trap van Van Veen. Vijf minuten later verhoogde Mahmudov het verschil weer tot vier doelpunten, wat even later ook de eindstand bleek te zijn.

Doelman van Gerwen ziet de bal al na drie minuten in het doel verdwijnen: 1-0. (Foto: Pro Shots)