Woordvoerder Gomez ontkent pikante sms'jes Bieber

Selena Gomez heeft helemaal geen naaktfoto's ontvangen van Justin Bieber. Dat beweert althans de woordvoerder van de 21-jarige zangeres en actrice, die al jaren een knipperlichtrelatie heeft met Bieber. Volgens geruchten verstuurde het Canadese tieneridool pikante kiekjes van zichzelf naar Gomez toen zij het voor de zoveelste keer uitmaakte.

"Deze berichten zijn nooit verstuurd", laat Gomez' woordvoerder weten aan het Amerikaanse entertainmentprogramma Access Hollywood. Gomez zou volgens Radar Online naar Bieber ge-sms't hebben dat ze niets meer met hem te maken wil hebben en dat hij hulp moet zoeken voor zijn drugsproblemen. Daarop zou Bieber zijn broek hebben laten zakken.

De politie van Los Angeles komt binnenkort mogelijk te weten of Bieber naaktfoto's van zichzelf naar dames stuurt. Bij een inval in het huis van het tieneridool is onder meer Biebers telefoon in beslag genomen. Volgens entertainmentwebsite TMZ is het agenten na ruim een week nog niet gelukt de toegangscode van het apparaat te kraken. De politie zou daarom op het punt staan met een nieuw huiszoekingsbevel naar Bieber te gaan.

Bieber wordt door de politie onderzocht omdat hij vorige week eieren zou hebben gesmeten tegen het huis van zijn buurman. Op zijn telefoon hoopt justitie sms'jes te vinden waarin de 19-jarige zanger opschept over zijn actie.

Bieber lijkt het advies van Gomez vooralsnog niet ter harte te nemen. Het tieneridool is niet van plan zich op te laten nemen in een afkickkliniek. Bekenden van Bieber laten TMZ weten dat de zanger geen gevaar ziet in zijn liefde voor verdovende middelen. Bieber is volgens geruchten verslingerd aan sizzurp, een mix van frisdrank, codeïne, promethazine en gekleurde snoepjes. De zanger zelf vindt zijn gedrag volgens bekenden passen bij dat van een 19-jarige en noemt alles 'wel geinig'.