Kate Perry denkt dat God een ruimtewezen is

In een interview met GQ magazine heeft Kate Perry bekendgemaakt dat ze niet langer in de traditionele God gelooft. Ze heeft nu een nieuw geloof, namelijk kosmische energie! Perry heeft daar een zeer plausibele verklaring voor: "Ik zie alles door een spirituele lens. Ik geloof heel erg in astrologie. Ik geloof ook in buitenaardse wezens."

Op de vraag of ze zelf al eens een buitenaards wezen is tegengekomen zegt Perry: "Ik kijk omhoog naar de sterren en vraag me dan af: Hoe belangrijk vinden we onszelf om te denken dat we de enige levensvorm zijn?"

Dat Perry nog niet helemaal van haar geloof is gevallen blijkt uit het feit dat ze haar rijkelijk gevulde voorgevel te danken heeft aan God. Althans, dat is wat ze dacht toen ze nog jonger was. Kate Perry: "Ik lag op zekere avond op mijn rug en keek naar mijn voeten. Toen begon ik te bidden. Ik zei: God, wilt u er voor zorgen dat mijn tieten zo groot worden dat ik mijn voeten niet kan zien als ik lig." Dat bidden zo nu en dan dus toch schijnt te werken is hier te zien.