Pic weg bij Caterham

Charles Pic zal komend seizoen niet uit gaan komen voor het Formule 1-team Caterham, zo heeft teambaas Cyril Abiteboul aan de Franse televisie laten weten. Verwacht wordt dat de line-up morgenochtend bekend zal worden gemaakt.

Pic begon zijn F1-loopbaan in 2012 bij Marussia en stapte voor aanvang van afgelopen seizoen over naar Caterham. Hij heeft 38 races gereden, waarbij een twaalfde positie in Brazilië 2012 zijn beste klassering was. Abiteboul: "Charles zal jammer genoeg komend seizoen niet voor ons gaan rijden. Het is spijtig dat de relatie tussen Caterham en Charles beëindigd zal worden. Persoonlijk wil ik Charles bedanken voor het werk dat hij afgelopen jaar verzet heeft."

Welke coureurs er komend seizoen voor Caterham zullen gaan racen is nog niet bekend. Aangenomen wordt dat Kamui Kobayashi een zitje zal krijgen en mogelijk ook Marcus Ericsson. Giedo van der Garde racete in 2013 voor het team uit Leafield, maar de logo's van zijn sponsoren zijn opvallend genoeg vandaag van de teamwebsite verdwenen.