'Bieber-sms'jes en piemelfoto's nep'

Justin Bieber zou volgens de media doodsbang zijn dat de politie op zijn in beslag genomen telefoon verwijzingen naar naaktfoto's en het gebruik en bezit van drugs en naaktfoto's zou aantreffen. Dat is volgens TMZ, dat ons dagelijks van wereldnieuws op de hoogte stelt, niet waar.

De Zonnekoning van deze tijd, popsterretje Justin Bieber, zou erin geluisd zijn door een op wraak beluste rancuneuze voormalige vrind, die aan de media sms-berichten en selfies van Biebers edele delen probeert te verkopen.  

De berichten zijn zeer wel mogelijk bij elkaar verzonnen. Toch maakt FOK! er, in het geval er wel degelijk waarheid in schuilt en de huidige eigenaar dacht een goudmijn in handen te hebben, ter lering ende vermaak gewag van.

In de sms'jes die Bieber zou hebben verstuurd, probeert de levende legende onder andere zijn ex-vriendin (en eveneens popsterretje) Selena Gomez te verleiden. Bij een penisselfie zou het bericht 'Kom op, zeg me nou niet dat je dit niet mist' hebben gezeten.

Selena: "Stop daarmee. Je moet echt naar Scooter [vriend, red.] luisteren en naar de afkickkliniek gaan. Je bent ziek."
Bieber: "Fuck you! Fuck iedereen, IK BEN ER KLAAR MEE!", en voegt toe: "Kan je niet horen door al dat geld, schat! Je bent alleen maar beroemd vanwege mij."

Hoewel Gomez onlangs nog een hit had met '(When You're Ready) Come and Get It', waren deze woorden volgens de sms'jes dus niet voor Bieber bedoeld.