Michelle Obama sluit plastische chirurgie niet uit

Michelle Obama zegt niet bij voorbaat nee tegen plastische chirurgie. In een interview met het Amerikaanse blad People vertelt de vrouw van president Obama dat ze zich niet kan voorstellen dat ze ooit aan zich laat sleutelen of botox laat inspuiten. "Maar zeg nooit nooit."

Michelle, die vrijdag 50 wordt en dat zaterdag viert met een dansfeest in het Witte Huis, beweegt veel om gezond te blijven. Ze heeft haar trainingsprogramma al aangepast aan haar leeftijd en wil de komende jaren minder zware cardiotrainingen gaan doen en meer yoga om flexibel te blijven.

Eerder zei de first lady in een interview dat ze zich in haar leven nog nooit zo zelfverzekerd heeft gevoeld, zeker nu ze zich niet meer druk hoeft te maken over een verkiezing of herverkiezing van haar man. "Dat geeft me wat meer ruimte om te ademen."

Net als alle presidentsvrouwen wordt Michelle Obama scherp in de gaten gehouden door de buitenwereld. Ze wordt onder meer geroemd vanwege het uit de schijnwerpers houden van haar dochters Malia en Sasha en vanwege haar stijl. Toen ze dure sneakers droeg bij een bezoek aan de voedselbank en een prijzige vakantie boekte naar Spanje in een periode van economische malaise, kreeg ze juist kritiek.