FOK! wat 'n weereldheerschappij

Goeiedag! Wat nou global warming, het is met een schamele 8 graden best koud...

Mja, koud, dat was het ook op de dag dat ik de wereldmacht in handen kreeg. Nou ja, bijna dan. Zoals jullie weten ben ik al jaren hard aan de weg aan het timmeren richting absolute alleenheerschappij over deze aardkloot. Alleenheerschappij over de aarde is handig in allerlei vormen, je kunt dan (en het staat op internet dus het is waar) vrouwen versieren met slechte openingszinnen als "Wil je samen over de wereld heersen?".

World Domination for Dummies

Maar ik heb ook nuttige plannen. Om te beginnen ga ik muziekrechteninstanties afschaffen en vervangen door gefinancierde overheidsorganen die zich richten op de muzikanten en niet op eigen zakken. Verder komt er een wereldwijd verbod op katten wegens praktiserend satanisme. Alleen katten zonder nagels en krijsfunctie zouden nog mogen, maar aangezien daar -pijnlijke- menselijke interventie voor nodig is en ik weliswaar Evil maar niet Cruel ben gaat ook dat hem niet worden. Kortom, alle katten naar een koepel op de maan. Verder komen in alle landen nieuwe grondwetten met als belangrijkste wijziging dat een ieder recht heeft op een badeend. Don’t ask.

Tevens ga ik op zoek naar zoveel mogelijk nutteloze regelingen en wetten, om die vervolgens af te schaffen. De zomertijd bijvoorbeeld. Weg ermee!

Verder ben ik voor de invoering van Giant Days. Dagen van 36 ipv 24 uur. Daarvan gaan er dan 243 in een jaar met om de 3 jaar een schrikkeldag die we 0 januari noemen en voor niemand een werkdag is.

Giant Days, waarom niet?

Uiteraard breekt op zo’n 0 januari overal de pleuris uit, maar mede dankzij goede bewapening weet de macht (niemand weet wie ze zijn en wat ze doen, maar iedereen is blij dat ze er zijn) de orde in toom te houden. Op carnaval komen ze overigens wel publiekelijk naar buiten, maar alleen in Brabant.

Verder wordt New York weer New Amsterdam en noemen we America (Limburg) voortaan Schubbekutteveen. Wát? Dat zou toch awesome zijn om op een verkeersbord te zien staan?

Schubbekutteveen

Tot slot trekken we Vlaanderen bij Nederland, en de rest van België laten we afzinken tot recreatieve plas. 

Goed, en dan gaan we nu weer over tot de orde van de dag. Ik was immers bezig met het weerbericht. Het miezert hier en daar nog wat na en in de loop van de dag zijn er wat opklaringen. Verder is het een allegaartje van hier wat zon en daar wat wolkenvelden. Maar hoe dan ook, het is nog geen lente en dus is het kutweer!

Een schrale troost is dat het wel droog blijft, met het kwik tussen 8 en 11 graden. Zo matig als het weer is ook de wind die gestaag uit het zuidoosten blijft blazen. Achter de wolken schijnt zoals gewoonlijk de zon, en als je mazzel hebt zie je die koperen ploert af en toe eens door het donsdek breken.

Nederland

Ik zou graag zien waar jij vandaag uithangt en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's plaats ik bij het weerbericht van de dag erop.