Bizarre aanklacht tegen J-lo

Een man heeft in Los Angeles een absurde aanklacht ingediend tegen zangeres Jennifer Lopez. Hij beweert dat Lopez hem dwong naaktfoto's van zichzelf te sturen, schrijft de Amerikaanse entertainmentsite TMZ. Het adres waar hij zijn post naartoe stuurde staat echter niet op naam van Lopez, maar een andere vrouw.

De man, Rodrigo Ruiz, zegt dat de zangeres hem in 2008 ineens een brief stuurde en dat ze daarin eiste dat hij pikante kiekjes zou terugsturen en een demo-cd. Ruiz geloofde daardoor naar eigen zeggen dat hij kans had op succes in de muziekindustrie én op een relatie met Lopez. Toen er vervolgens niks van de grond kwam, raakte Ruiz depressief.

Ruiz overhandigde drie brieven aan TMZ die hij van Lopez zou hebben gekregen. Het adres waarnaar hij zijn eigen brieven stuurde, staat echter niet op naam van Lopez maar een 53-jarige vrouw in Los Angeles. Een woordvoerder van de zangeres stelt dat de 44-jarige Lopez niks met de zaak te maken heeft. "Ze heeft de aanklager nooit gezien of met hem gecommuniceerd."