FOK! wat een weer... Na regen komt zonneschijn

Welkom! De dag begint met wat zon en eindigt met wat zon. Tussendoor passeert er een regengebied. Vanochtend kan in het oosten de zon nog even schijnen, terwijl het westen aan het einde van de dag de zon kan begroeten.

Door de sterke stroming trekt het regengebied vrij snel over, dus er valt hooguit 5 tot 10 millimeter. De zonsondergang valt aan zee waarschijnlijk het beste te zien. maar Limburg gaat dat nét niet meer redden vrees ik. De maximumtemperatuur ligt rond de 8 graden. De wind draait in de loop van de dag naar noordwest toe en wakkert aan naar matig, maar aan de kust tot krachtig of hard.

Morgen verloopt dan weer meestal droog, terwijl er maandag weer wat regen gaat vallen. De dagen daarna zakken de temperaturen wat, maar ik kondigde het gisteren al aan vanwege de onzekerheid, echt winterweer lijkt er nu niet meer in te zitten.

Mededeling: Ik trek mij even een week of 2 terug van het weerbericht vanwege gezondheidsredenen. Ik kan op dit moment even niet goed functioneren. Op 1 februari wil ik graag weer met een schone lei beginnen. Mijn excuses hiervoor, maar het gaat nu even niet. 

 Nederland

Ik zou graag zien waar jij vandaag uithangt en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's plaats ik bij het weerbericht van de dag erop.

 

 

 Wolkenlu
Een prachtige avondlucht gezien vanaf de veerpont door Dumpiej.

 Avondlu2
Een beetje bewolking, maar vooral opklaringen. Heel rustgevend.