'Blatter fuck off met Qatar 2022'

Dat over acht jaar het WK voetbal in Qatar wordt gehouden is al even bekend maar men is het er nog steeds niet mee eens. Eerder deze week werd er geroepen dat het WK misschien naar de winter gaat.

In de poll op de FP was een optie om het ongenoegen te uiten: "Het is toch godgeklaagd dat dit uberhaupt moet, Qatar, kom op, dat is omdat ze zich hebben laten omkopen. Dus mijn antwoord is, fuck off Blatter met je WK in Qatar." Ruim 65 procent maakte gebruik van deze optie.  14 procent boeit het WK niet, 13 procent vindt de winter een goede optie en 8 procent wil gewoon het WK in de zomer.

Enkele reacties:

Totaal achterlijk om daar een WK te houden. Het is geen voetballand, er komen geen goede voetballers vandaan, de temperaturen zuigen en er worden weer mensen uitgebuit om het allemaal klaar te krijgen daar. Allemaal voor $$$.

Enige reden waarom de FIFA er naar toe wil is omdat ze daar een gigantische bak met geld op tafel leggen, en dat is niet de manier. Want de andere voorwaarden toen er ten order (het is geen voetballand, niets zeggend, geen fijne weersomstandigheden, het gaat totaal niet meer om voetbal daar. Verwacht maar geen wedstrijden van hoge kwaliteit want dat KAN in dat weer niet).

Gewoon naar de winter verplaatsen. Het is pas over 8 jaar, dus als men nu echt gaat lopen janken omdat dan wat kalenders aangepast moeten worden, dan ga je wel uit van verdomd weinig competentie.