Utopia is overleven met warme douche

Utopia, het real life doorgestoken kaartprogramma uit de stal John de Mol, blijkt steeds meer een schertsvertoning. Deelneemster Lindy sprak haar mond voorbij en meldde dat er een boilerkamertje aanwezig is, dat zorgt voor warm water. Eerder al werd gesproken over 'even douchen', nu lijkt dit dus mogelijk te zijn in 'de batterijkamer'.

In deze kamer zonder camera's zouden normaliter zenderwissels en batterijchecks plaatsvinden, maar naast dat hier nu dus ook een douche aanwezig lijkt te zijn zou het heel goed mogelijk zijn dat hier de accuboor, die al anderhalve week gebruikt wordt, wordt opgeladen.

Eerder werd al duidelijk dat er volop regels zijn in dit zogenaamd regelloze programma, dat deelnemers zich ergeren aan het feit dat alles volgens de wensen van de sponsors dient te verlopen en er wel degelijk acteurs in het spel zitten.

Vooralsnog lijkt de gemiddelde kijker de verhaaltjes van SBS en John de Mol voor zoete koek te slikken. De kijkcijfers zijn met ruim 1,2 miljoen kijkers per dag boven Johnny's eigen verwachting en in ons utopiaforum is het gezellig druk.