Ahmed krijgt geen stijfje en wurgt hoer

Bij onze zuiderburen dient momenteel de rechtszaak tegen Ahmed A. De beste man wilde vorig jaar augustus een hoer wurgen omdat hij hem niet omhoog kreeg.

Op 2 augustus bezocht de Soedanees een Portugese hoer in Brugge. Hij opende zijn gulp en haalde zijn zwarte liefdeslans tevoorschijn. Maar hoe het vrouwtje er ook aan trok en sjorde, Ahmed kreeg geen stijfje.

"Niet goed, geld terug", dacht de neger en eiste zijn 50 euro terug. De lichtekooi wilde hier echter niets van weten, waarop de beste man haar de keel dichtkneep. Pas toen de 28-jarige vrouw een keel opzette, liet Ahmed los.

Onze import-zuiderbuur werd vlak na het incident in de kraag gevat. Aanvankelijk ontkende hij, maar uiteindelijk kwam de aap toch uit de mouw. "Maar hij wou haar zeker niet vermoorden", stelt zijn advocaat. "Hij probeerde enkel zijn geld terug te krijgen, en had veel te veel gedronken. Mijn cliënt maakte zich schuldig aan opzettelijke klappen, maar niet aan poging tot moord."

Ahmed blijkt niet alleen losse handjes te hebben, de 37-jarige man is ook nog eens een drankorgel. Op 4 februari zal de rechtbank van Brugge uitspraak doen in de zaak. Indien schuldig, krijgt de beste man tien jaar gratis kost en woning in een Belgische gevangenis.