Pisvlek schopt peuter (3) in gezicht

Een onbekende pisvlek die beter als vlek op het matras had kunnen eindigen heeft dinsdagochtend in Amersfoort zonder pardon een 3-jarige jongen in het gezicht geschopt. De peuter liep daarbij lichte verwondingen op. De politie is op zoek naar de peuterschopper.

Het jongetje kreeg de trap even na 10.00 uur op de Ringweg-Kruiskamp, waar hij met zijn moeder op de stoep liep. De dader passeerde de twee en gaf het kind volgens de politie zonder aanleiding een trap mee. De moeder en een getuige spraken het stomme stuk nageboorte nog aan, maar de hersenloze idioot liep gewoon door. Het kind heeft een aantal blauwe plekken en schrammen opgelopen.

Update 14.36 uur:
Inmiddels is een signalement vrijgegeven. Het gaat om een ongeveer 35-jarige man klootzak met een donkere huidskleur. De man is tussen de 1.80 en 1.85 meter en heeft heeft donkerbruine volle lippen en een kleine, smalle mond. Hij heeft kort zwart kroeshaar en droeg een donkerblauwe nylon trainingsbroek met daaronder sportschoenen. Ook had hij een grote zwarte lederen heuptas bij zich.

Getuigen worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844.