Hondenverkrachter met verborgen camera betrapt

Een pizzabezorger in Florida is de afgelopen week opgepakt wegens dierenmishandeling en bestialiteiten. Met een verborgen camera was de man gefilmd terwijl hij seks had met een Duitse herder.

De 22-jarige Joshua Lee Werbicki werd afgelopen vrijdag opgepakt. Werbicki wordt ervan verdacht dat hij meerdere keren gemeenschap heeft gehad met de hond. De Duitse herder was van een huisgenoot van de hondenliefhebber.

De zaak kwam aan het licht toen het de eigenaar op ging vallen dat zijn hond wat mank liep, zonder te weten wat de oorzaak daarvoor was. Ook reageerde het dier angstig als er mensen in de buurt kwamen. De eigenaar van de hond besloot daarop om een verborgen camera in zijn huis neer te zetten en kwam er op deze wijze achter wat voor een smeerlap zijn huisgenoot is.

Mocht de man veroordeeld worden voor de misdadige praktijken, dan mag hij voor de rest van zijn leven geen huisdieren meer bezitten en eveneens niet in een huis wonen waar men huisdieren heeft. We hopen dus voor Joshua dat Bubba geen platjes heeft.