'Lindsay Lohan gedumpt door scharrel'

Lindsay Lohan is aan de kant gezet door het 18-jarige model Morgan O'Connor. De twee scharrelden al enige tijd met elkaar, maar O'Connor zou nog steeds gevoelens hebben voor zijn ex-vriendin. "Hij heeft haar naam op zijn arm getatoeëerd om haar terug te winnen", vertelt een ingewijde aan de entertainmentsite Radar Online.

De 27-jarige Lohan en het model werden de afgelopen tijd regelmatig gespot op feesten in New York en Miami. "Toen ze net met elkaar omgingen liep Lindsay echt achter hem aan terwijl iedereen zei dat ze een slechte invloed op hem had."

O'Connor trok zich niets aan van de mening van anderen en bleef met Lohan omgaan. "Hij kon daardoor naar veel feestjes waar hij normaal gesproken niet naar toe had gekund", legt een ingewijde uit. "Hij realiseert zich nu dat hij zijn ex terug wil en heeft Lindsay min of meer aan de kant gezet."

Lohan heeft het de afgelopen maanden naar verluidt gezellig gehad met meerdere jonge mannen. Zo zou ze hebben gescharreld met de 18-jarige zoon van acteur Liam Neeson en papte ze aan met het 19-jarige model Liam Dean.