Paris Jackson ruziet met oma Katherine

Paris Jackson ligt in de clinch met haar oma Katherine. De dochter van Michael Jackson wil niet terug naar de speciale kostschool waar ze wordt behandeld sinds haar zelfmoordpoging in juni, schrijft de Amerikaanse entertainmentsite Radar Online.

Katherine, die samen met Paris' neef TJ de voogdij heeft over de kinderen van Michael Jackson, dwingt het meisje om terug te gaan naar de school. De afgelopen tijd vierde de 15-jarige Paris vakantie in Hawaï en Californië.

"Paris heeft genoten van de tijd ze doorbracht met haar broers", aldus een ingewijde. "Het was de eerste keer dat ze de kostschool mocht verlaten sinds haar zelfmoordpoging in de zomer." Volgens de bron maakt Paris constant ruzie met haar oma sinds ze terug is in Katherines huis. "Paris gedraagt zich als iedere andere tiener. Ze wil bij haar vrienden zijn, die heeft ze sinds de zomer niet meer gezien."

Paris is, ondanks dat het beter met haar gaat, echter nog niet klaar met haar behandeling. "Ze wordt goed geholpen op de school en Katherine ziet dat in. Er is geen twijfel over mogelijk: dit weekeinde moet ze weer terug."

Submitter:  Bron: Novum